programiro

Готови решения

TOPIX

Система за управление на съдържанието разработена за представяне на фирми. Включва лесен за работа административен панел и блог.

SHOPIX

Система за управление на съдържанието разработена за продажба на продукти онлайн. Включва лесен за работа административен панел, пазарска количка и блог. Подходяща е за продажба на стоки, услуги и поръчка на храна онлайн.

ИНСТРУКТОР ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ

Система за управление на съдържанието разработена за представяне на инструктори за групови тренировки. Включва лесен за работа административен панел, блог и динамичен график на тренировките. Възможност за добавяне на зали, абонаментни карти и цени за всяка отделна зала.

ФИТНЕС ЗАЛА

Система за управление на съдържанието разработена за фитнес зали. Включва лесен за работа административен панел, блог, динамичен график на тренировките, каталог с уредите в залата, представяне на инструкторите и видовете тренировки. Системата включва и допълнитно приложение за фитнес инструктори, чрез което те могат да следят прогреса на всеки един свой клиент.

COPIX

Система за управление на съдържанието разработена за фото студия. Включва лесен за работа административен панел, блог и пазарска количка. Системата се разработва заедно със собственици на фото студия, така че да покрие всички нужди за съответния бизнес.

Част от функциите в нея са:

  • Качване на снимки за отпечатване с избор на хартия, редакция и формат
  • Качване на снимки за продукти
  • Групиране на файловете по формат и преименуване по стандарт за работа със съответната машина
  • Работа с множество доставчици